dinsdag 15 oktober 2013

Wat mooie kiekjes

Wow, hadden we weer een mooie lucht vanavond. Aangezien we vroeg gegeten hadden was ik op tijd op mijn kamertje, zodat ik er wederom wat mooie plaatjes van kon schieten, eerst altijd zoeken op welke stand ik de camera het beste kan zetten, altijd even puzzelen, maar het is weer gelukt.
 De eerste foto is omstreeks kwart over 6 gemaakt en de 2 hieronder een minuut of 10 later. Wat blijft de lucht toch mooi en zo onvoorspelbaar, zoals je kan zien, geweldig die kleuren. De onderste luchtfoto is ingezoomd, er zit nog geen minuut tussen deze 2 foto`s.



Toen ging ik aan de voorkant van het huis de rolluiken boven dicht maken en zag ik mijn goudiep wel heel mooi in het avonddonker, dus wel geflitst maar vindt het toch een mooi resultaat geworden. De onderste foto is onze voortuin in het donker, met zijn mooie grassen. De goudiep kan ik aanraken als ik boven sta zo groot is hij geworden en dan te bedenken dat hij al 3x verpoot is geweest en een keer zo goed als dood was. Dus afgeknipt en hij heeft zich weer mooi vertakt en opnieuw uitgesprongen, super boom. Vindt vooral zijn vorm van het blad en de kleur zo mooi en hoop dat we er nog lang van kunnen genieten maar dan moet hij niet te hard gaan groeien, anders groeit hij nog naar binnen.


Kiekjes, van Yvon eh, Groetjes dus...

2 opmerkingen:

  1. Geweldig die luchten!! Daar geniet ik echt van!
    Mooie boom ook! Of struik, ik ben zo niet op de hoogte van namen van groenigheid ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. unne echte boum neume ze det José, dao onger staon struuk en vaste plentjes. haha

      Verwijderen

Hoi, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en een bericht achter hebt gelaten...

Liefs Yvon...