dinsdag 9 juli 2013

2 SU kaartjes gemaakt

Afgelopen weekend 2 stampin up kaartjes gemaakt wat is het toch SUper spul. Zowel de inkt, stempels als de embossingmallen of dies. Smaakt naar meer, helaas laat de beurs dat niet iedere keer toe (is maar goed ook) maar heel gestaag groeit mijn verzameling, wie had dat gedacht dat ze mij na jaren niet stempelen weer aan het stempelen kregen. Zou bijna zeggen Rosalien bedankt, als leverancier van mij SU spulletjes. het vlindertje op de onderste kaart heeft Amy gemaakt ze had laatst een high tea bij haar thuis en wilde wat versieringen maken voor op de tafel, daarna heb ik ze gekregen en ik ben er reuze blij mee, ze zijn gewoon superleuk voor een kaartje.



Verder kreeg ik afgelopen zaterdag nog een lieve kaart van Els waarmee ik even op pauze moet drukken, na mijn 3 vermoeiende dagen in Ciro. Els onwijs bedankt voor je lieve kaart.

Creatieve  en Zonnige Groetjes Yvon...

7 opmerkingen:

  1. Wat heb je pracht kaarten gemaakt de hexagon embosfolder vind ik ook zo mooi. Ja leuke spulletjes hebben ze bij stamping up, maar mijn beurs laat het ook niet altijd toe.
    Geniet van je kaartje.
    Groetjes, Els

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super kaartjes!
    Wat een leuke hond zie ik als ik je blog bezoek!!!!!
    Groeten !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank jewel ineke, de hond is van mijn dochter, maar de foto speciaal voor mij gemaakt ben dol op klaprozen en op fellow natuurlijk

      Verwijderen
  3. wat een supermooie nieuwe header heb je, geweldig wat een prachtige foto. Tja, je kaartjes zijn schitterend en die SU spullen, ik ben ook overstag en verslaafd aan het raken (komt eigenlijk wel een beetje door jou...).

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi...volgens mij is het besmettelijk....lol...
    Leuke kaartjes Yvon en dat vlindertje is erg gaaf gemaakt. Toevallig zag ik iets dergelijks ook met bloemen maar dan met lint. Gaf ook zo'n leuk effect.

    En idd die header is erg leuk met Fellow. :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nou eigenlijk ben jij de aanstichter van dit alles, haha. We moeten toch iemand de schuld geven of niet

      Verwijderen

Hoi, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en een bericht achter hebt gelaten...

Liefs Yvon...