zaterdag 26 oktober 2019

Foto's van de Groote Peel en diverse kaarten


Zondag 13 oktober was het zo mooi oktober weer dat we na veel jaren weer eens een wandeling hebben gemaakt in het mooie natuurgebied de Groote Peel In Ospel. Ook zeer mooie foto`s genomen, die ik net pas op de pc heb gezet, zodoende komen ze nu pas op mijn blog, maar geniet even mee, van dit mooie natuurgebied, waar helaas ook de lage waterstand zichtbaar is. Ja, de wereld wordt echt droog, in eerste instantie schrok ik ervan, (ook omdat ik er al jaren niet meer geweest was). Maar dan zie je de lage waterstand pas echt.
De vlinders en hommel zaten  op deze herfstasters in de kruiden/vlindertuin, bij het terras.








Helaas, ook een minder gelegenheidskaart moeten maken, de oma van Dylan`s jeugdvriend Rik is een ster geworden. Dus een condoleancekaart gemaakt.


Op de facebookgroep van Annette Elias, De kijkkast Friends en Fans, waar ik sinds kort lid van ben was een leuke challenge. Aan de hand van een voorbeeld heb ik er deze herfstkaart van gemaakt.
Met de herfstkaart wil ik meteen meedoen aan de nieuwe challenge van het nieuwe Stempel en Scrap Blog. 


Sinds vandaag hebben we nieuwe buren, we wonen zelf nu 12.5 jaar hier en de vorige buurman was de laatste denk 5 jaar niet echt veel meer thuis, dus even wennen dat er ineens weer dagelijks geluid  te horen is. (niet dat daar wat mis mee is, want het is eerder leuk dan vervelend). Dus vanmiddag dit verhuiskaartje gemaakt, hoop dat ze het leuk vinden. Het idde heb ik van het blog van
Mrs. Brightside, zag het toevallig gisteren voorbij komen en dacht, Yes dat wordt de verhuiskaart voor de nieuwe buurtjes.


En als afsluiter heb ik een mooie fotocollage voor jullie. De weerspiegeling van een stuk glas in lood, op de muur en mijn kleine bereklauw. Ik hou van dit soort foto`s waar het bijzondere van licht weerspiegeling te zien is.


Hoop dat jullie genoten hebben van deze blogpost.
Liefs Yvon...

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's weer en je kaarten zijn ook heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie foto's en wat een mooie kaarten. Leuk dat je mee doet aan de challenge van Stempel & Scrap.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een heerlijke creaties en prachtige herfstfoto's Yvon! SUper leuk dat je weer zo enthousiast mee doet met onze Stempel & Scrap uitdaging.

    BeantwoordenVerwijderen

Hoi, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en een bericht achter hebt gelaten...

Liefs Yvon...