maandag 17 juni 2019

Kaart gecasd en mooi boeket gekregen...


Vandaag kwam Jonny hier voor het eerst stempelen, jeetje Jon, wat hebben wij veel gemeen, (maar niet gemeen, maar leuk gemeen). Ben in ieder geval zeer blij met jou als nieuw stempelmaatje en helemaal super dat je ook nog eens dichtbij woont. Op nog veel leuke, gezellige, creatieve en vooral bep-dagen, haha. Want dat gebeurde natuurlijk ook waardoor er maar 1 kaartje bijna af kwam, maar het was wel super gezellig en dat zegt ook genoeg.
We kozen voor de set Beautiful Promenade en op pinterest kwamen we beide op een zeer mooie kaart uit gemaakt door Linda van Wely, dus als je op haar naar klinkt kom je op haar mooie blog en op de kaart die we casde. Met ene kleine aanpasing want de mermaid stempels had ik niet voor de spikkels, maar de gergeos grunge gelukkig wel.
Jonny was voor de tweede keer hier, de eerste keer om wat van StampinUp over te nemen en zo leerde we elkaar kennen en hebben ook vrijwel meteen deze dag toen ingepland. Ik kreeg ene onwijs mooi boeket van haar die nu binnen staan te pronken, djw Jon, had niet gehoeven dat weet je, maar ben er wel heel blij mee. De volgende keer alleen je basisgerei meenemen, is genoeg haha.




Lieve Groet Yvon...

1 opmerking:

Hoi, wat leuk dat je mijn blog hebt bezocht en een bericht achter hebt gelaten...

Liefs Yvon...